DECRET 182/2001, de 26 de juny, sobre els Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre del Departament de Cultura

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

182/2001, de 26 de juny, sobre els Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre del Departament de Cultura.

Pel Decret 178/1981, de 19 de juny, es van crear els Serveis Territorials de Tortosa del Departament de Cultura, l'àmbit territorial dels quals és el de les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta.

La disposició final 1 del Decret 79/2001, de 6 de març, de creació de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, estableix que abans de l'1 de gener de 2002 s'han d'adoptar les disposicions reglamentàries adients per tal que els departaments de l'Administració de la Generalitat adeqüin la seva estructura territorial a la nova situació derivada de l'aplicació del Decret esmentat.

De conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del conseller de Cultura, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Els Serveis Territorials de Tortosa del Departament de Cultura passen a denominar-se Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre del Departament de Cultura, i el seu àmbit territorial és el de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.

Disposició derogatòria

Es deroga el Decret 178/1981, de 19 de juny, de creació dels Serveis Territorials de Tortosa del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

Barcelona, 26 de juny de 2001

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Jordi Vilajoana i Rovira

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR