DECRET 155/1995, de 16 de maig, de creació de la Secretaria del Govern i de Relacions amb el Parlament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 4/1995, de 27 d'abril, sobre el secretari del Govern i previsions sobre funció pública, dóna nova redacció a l'article 74 de la Llei 3/1982, de 25 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu, i possibilita que el Govern de la Generalitat pugui nomenar un secretari del Govern, sense que aquest nomenament hagi de recaure necessàriament en un conseller del Govern.

En mèrits d'aquesta previsió legal, el present Decret regula l'esmentat càrrec de secretari del Govern i li atribueix les funcions que haurà d'exercir, i preveu l'estructura orgànica que li dóna suport i també l'adscripció de centres directius existents al Departament de la Presidència que tenen assignades funcions d'abast inderdepartamental.

De conformitat amb tot això i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació 1.1 Es crea la Secretaria del Govern i de Relacions amb el Parlament adscrita al Departament de la Presidència. 1.2 El secretari del Govern i de Relacions amb el Parlament, de conformitat amb el que estableix l'article 11.3 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'acord amb la redacció donada per la Llei 2/1992, de 7 de juliol, actua sota la superior direcció de la Presidència de la Generalitat i depèn del secretari general del Departament de la Presidència en relació amb les funcions d'aquest que no tingui atribuïdes.

Article 2

Funcions Correspon a la Secretaria del Govern i de Relacions amb el Parlament:

a) L'assistència tècnica i la preparació de les reunions del Govern de la Generalitat i del Consell Tècnic, així com l'exercici de les funcions pròpies de secretari del Consell Tècnic i l'emissió de les certificacions dels acords de les reunions del Govern i del Consell Tècnic.

b) La preparació, el desenvolupament i el seguiment de l'acció de Govern i del programa legislatiu del Govern i el seu desplegament normatiu.

c) La coordinació, l'assistència i el suport a les relacions del Govern amb el Parlament i també el seguiment del compliment dels compromisos parlamentaris adquirits pel Govern.

d) L'assistència a les reunions de la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya, de conformitat amb el que estableixi el Reglament del Parlament.

e) La coordinació, la comunicació i la informació amb els departaments en relació amb l'estudi i compliment del control parlamentari.

f) La coordinació de les activitats que afectin més d'un departament i totes aquelles de caràcter interdepartamental que li siguin encomanades per la Presidència de la Generalitat o pel secretari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR