DECRET 135/1989, de 19 de maig, de modificació de l'estructura de la Junta d'Aigües de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 364/1987, de 23 de novembre, estructura els diferents òrgans i unitats administratives de la Junta d'Aigües de Catalunya, organisme autònom de caràcter administratiu adscrit al Departament de Política Territorial i Obres Públiques i regulat pel Decret Legislatiu 1/1988, de 28 de gener.

Des de l'entrada en vigor de l'esmentat Decret s'ha produït un fort increment de les inversions a efectuar per la Junta d'Aigües i s'han començat a veure els efectes de l'aplicació de la nova normativa hidràulica imposada per la nova Llei d'aigües. Així mateix, l'experiència del funcionament de l'organisme amb uns criteris d'estructuració territorial ha demostrat que és convenient l'adaptació dels serveis centrals que s'articulen en aquest Decret.

D'acord amb el que disposa el Decret d'11 de setembre de 1978, sobre l'organització i la competència dels òrgans dels departaments, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Queda suprimida la figura del Director Adjunt de la Junta d'Aigües, òrgan previst a l'article 1 del Decret 364/1987, de 23 de novembre.

Article 2

Es creen la Subdirecció de Programació i Explotació i la Subdirecció de Serveis Territorials, que assistiran el Director en l'exercici de les seves funcions i, especificament, en aquelles competències pròpies dels serveis que les integren.

Article 3

3.1 La Subdirecció de Programació i Explotació, la integren els serveis següents: Servei d'Explotació. Servei de Programació i Inversions. Servei d'Hidrologia. 3.2 Les competències i l'estructura de cadascun dels serveis que integren la Subdirecció de Programació i Explotació són les que especifiquen els articles 4, 5 i 6 del Decret 364/1987, de 23 de novembre.

Article 4

4.1 La Subdirecció de Serveis Territorials, la integren els serveis següents: Servei de les Conques del Nord. Servei de les Conques del Centre. Servei de les Conques del Sud. Servei de Ponent. Servei de les Terres de l'Ebre. Servei d'Obres Especials. 4.2 Les competències i l'estructura dels cinc serveis de les diverses conques i demarcacions seran les que assenyala l'article 7 del Decret 364/1987, de 23 de novembre, dins els àmbits territorials respectius.

Article 5

5.1 Correspon al Servei d'Obres Especials l'inici dels expedients de contractació, la realització dels projectes i les seves modificacions i la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR