DECRET 229/2006, de 30 de maig, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

229/2006, de 30 de maig, de reestructuració d'òrgans territorials de l'Administració de la Generalitat.

L'organització territorial de l'Administració de la Generalitat, així com la necessitat de revisar el paper dels delegats territorials del Govern de la Generalitat, aconsellen modificar l'estructura territorial de l'Administració de la Generalitat en el territori, en el sentit d'atribuir a la Subdelegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i a la Subdelegació Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, que van ser creades inicialment pel Decret 391/2003, de 29 de desembre, la condició de delegacions del Govern de la Generalitat en els seus àmbits territorials, i equiparar-les així a les delegacions territorials del Govern de la Generalitat a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i les Terres de l'Ebre.

A la vista de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de la Presidència i del conseller de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es creen la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran.

Article 2

L'àmbit territorial de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central és el de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès, i l'àmbit territorial de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran és el de Era Val d'Aran i les comarques de l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Article 3

3.1 L'àmbit territorial de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona passa a ser el de les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

3.2 L'àmbit territorial de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida passa a ser el de les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

3.3 L'àmbit territorial de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Girona passa a ser el de les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l'Estany, el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR