DECRET 407/1981, de 14 d'octubre, de modificació de l'estructura del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 149/1980, de 29 d'agost, estructurà primàriament el Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

En el decurs de l'any transcorregut s'han produït importants traspassos en matèria de carreteres i de ports, ha estat aprovada pel Parlament de Catalunya la Llei sobre Desplegament Legislatiu en Matèria d'Evacuació i Tractament d'Aigües Residuals, ha estat aprovat per la Comissió Mixta el traspàs en matèria de costes i en un futur pròxim es produirà el traspàs en matèria d'aigües competència de la Generalitat de Catalunya.

El conjunt de l'execució de tan àmplies i variades competències hauria de recaure, d'acord amb l'estructura actual, en l'anomenada Direcció General d'Obres Públiques, i faria inoperant la seva gestió pel fet del volum relatiu de les comeses i la pluralitat d'especialitzacions.

D'acord doncs amb l'experiència assolida convé desdoblar l'esmentada Direcció General d'acord amb les seves especialitats.

Per tot això, atès el que disposen el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competència dels Òrgans dels Departaments; el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978, i el Decret 1/1980, de 8 de maig, estructurant el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es modifica l'estructura orgànica del

Departament de Política Territorial i Obres Públiques, definida per Decret 149/1980, amb l'addició de les següents Direccions Generals:

- Direcció General de Carreteres.

- Direcció General de Ports i Costes.

- Direcció General d'Obres Hidràuliques.

Article segon

- Corresponen a la Direcció General de

Carreteres les funcions necessàries per a la direcció i gstió de planificació, projecció, explotació i conservació de les carreteres competència de la Generalitat de Catalunya.

Article tercer

- Corresponen a la Direcció General de Ports

i Costes les funcions necessàries de suport a la Comissió de Ports de Catalunya, creada per Decret 21/1981, i per a la direcció i gestió de la planificació, projecció, explotació i conservació dels ports competència de la Generalitat, les funcions de direcció, planificació, inspecció i control dels ports en gestió indirecta i les funcions que li pertoquin en la planificació i gestió en matèria de costes a Catalunya.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR