DECRET 363/1987, 23 de novembre, d'estructuració de la Direcció General d'Obres Hidràuliques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

La Direcció General d'Obres Hidràuliques, des que va ser creada i estructurada orgànicament pels Decrets 407/1981 i 410/1981, tots dos de 14 d'octubre, ha estat desenvolupant les seves activitats mitjançant uns serveis adequats a la situació transitòria produïda mentre no tingués lloc el traspàs dels serveis de l'Estat corresponents a les competències pròpies de la Generalitat en la matèria.

Efectuats, finalment, els traspassos d'aigües i d'obres hidràuliques a la Generalitat, l'aprovació pel Parlament de la Llei reguladora de l'Administració hidràulica de Catalunya obre un esquema organitzatiu nou que ha modificat substancialment el contingut de les funcions a exercir per aquell centre directiu.

Efectivament, la Direcció General d'Obres Hidràuliques queda configurada en la Llei com a òrgan encarregat d'imprimir unitat a l'actuació de l'Administració hidràulica i de coordinar l'activitat dels organismes i els òrgans que en formen part. Aquest canvi important de funcions ha de comportar, necessàriament, una variació en l'organització dels serveis de la Direcció General que respongui de forma adequada a la situació nova.

De conformitat amb el que disposa el Decret d'11 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

La Direcció General d'Obres Hidràuliques s'estructura en els serveis següents: Servei d'Estudis i Planificació Hidràulica. Servei d'Actuació Administrativa. Servei de Programació i Gestió Econòmica.

Article 2

2.1 El Servei d'Estudis i Planificació Hidràulica durà a terme les actuacions que en matèria de planificació hidrològica es derivin de la competència de la Generalitat, tant pel que fa a l'elaboració i la revisió dels plans com a la verificació del seu compliment; es farà càrrec de l'estudi dels recursos hidràulics i les demandes a Catalunya i del control de l'inventari dels aprofitaments existents i l'estudi de viabilitat d'aprofitaments hidràulics nous. També li correspondrà la redacció d'avantprojectes i projectes, així com la realització de les obres que executi la Direcció General. 2.2 El Servei d'Estudis i Planificació Hidràulica estarà integrat per tres seccions: Secció de Projectes i Obres I. Secció de Projectes i Obres II. Secció de Planificació.

Article 3

3.1 El Servei d'Actuació Administrativa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR