DECRET 362/1987, de 23 de novembre, d'estructuració de la Junta de Sanejament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 134/1984, de 16 de març, va regular, a més d'altres qüestions referents a l'organització i el funcionament de la Junta de Sanejament, l'estructura de la Direcció de Sanejament, creant els Serveis mitjançant els quals han estat desenvolupades les activitats encomanades a l'Organisme.

La situació nova creada arran de l'aprovació pel Parlament de la Llei reguladora de l'Administració Hidràulica de la Generalitat, així com l'experiència de funcionament assolida per la Junta de Sanejament, durant els anys, caracteritzada per la posada en marxa i l'execució de la majoria dels Plans Zonals de Sanejament, aconsellen de modificar aquella estructura orgànica per tal de dotar la Direcció de Sanejament amb els òrgans més adequats per a l'exercici de les activitats que ha de dur a terme.

D'acord amb el que disposa el Decret d'11 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Capítol 1

De la Direcció de Sanejament Article 1

1.1 La Direcció de Sanejament és l'Òrgan encarregat de la preparació i la gestió ordinària dels assumptes de la Junta de Sanejament, de l'aplicació dels plans de Sanejament en tots els aspectes tècnics i econòmico-financers que pertoquin a l'Organisme i de la tramitació dels expedients sobre assumptes de la competència d'aquest, llevat d'aquells que estiguin encarregats a altres òrgans administratius o de govern.

1.2 La Direcció de Sanejament està comandada per un Cap o Director amb categoria administrativa de Subdirector General.

Capítol 2

De l'estructura de la Direcció de Sanejament

Article 2

La Direcció de Sanejament s'estructrura de la manera següent: Subdirecció de Sanejament. Servei de Secretaria Tècnica. Servei de Promoció i Control d'Inversions. Servei d'Aplicacions Industrials i Control de Qualitat. Servei de Gestió Econòmica.

Article 3

La Subdirecció de Sanejament, sota la dependència del Director de Sanejament, coordina l'actuació dels Serveis en què s'estructura la Direcció i és comandada per un Cap amb categoria administrativa de Subdirector General.

Article 4

4.1 El Servei de Secretaria Tècnica exerceix les funcions de la inspecció tributària relativa a l'Increment de Tarifa i el Cànon de Sanejament; l'assistència jurídico-administrativa general de l'Organisme; l'elaboració dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR