DECRET de l'Ajuntament del Pinell de Brai, sobre provisió de places.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament del Pinell de Brai, sobre provisió de places.

DECRET 163/2007

Atès que en aquest Ajuntament es disposa d'una plaça vacant de Secretari-Interventor i és necessari ocupar la citada plaça.

Atès que s'ha sol·licitat a la Direcció General d'Administració Local informe sobre l'existència d'algun funcionari amb habilitació de caràcter estatal que pugui estar interessat en la provisió del lloc de treball de Secretari-Interventor d'aquest Ajuntament.

Atès que la Direcció General d'Administració Local ha emès informe en el qual fa constar que no té cap petició o sol·licitud de funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter estatal interessats en la provisió d'aquest lloc de treball.

Atesa la possibilitat de nomenar Secretari-Interventor interí.

Ateses les atribucions que em confereixen els articles 21.1 de la Llei 7/1985 i l'article 53.1 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya,he adoptat la següent:

RESOLUCIÓ

Primer.- Iniciar el procés de selecció per cobrir amb caràcter interí el lloc de treball de Secretaria-Intervenció de l'Ajuntament del Pinell de Brai, reservat a funcionaris amb habilitació nacional.

Segon.- Aprovar les bases del procés de selecció per cobrir amb caràcter interí el lloc de treball de Secretaria-Intervenció de l'Ajuntament del Pinell de Brai, reservat a funcionaris amb habilitació nacional.

Tercer.- Publicar les bases en el BOP i en el DOGC.

Quart.- Donar compte al Ple en la propera sessió que celebri.

El Pinell de Brai, 8 de maig de 2007

Pere Martí i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR