DECRET 191/2002, de 9 de juliol, de creació del Programa per al seguiment de la globalització de l'economia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

DECRET

191/2002, de 9 de juliol, de creaciÛ del Programa per al seguiment de la globalitzaciÛ de l'economia.

La globalitzaciÛ de l'economia Ès avui dia una realitat inq¸estionable que afecta les empreses i agents econÚmics de Catalunya en molts vessants de la seva activitat.

La complexitat d'aquesta nova situaciÛ en camÌ de consolidar-se, les nombroses institucions que participen en l'establiment del marc regulatori general i la necessitat de donar informaciÛ sobre les implicacions d'aquest procÈs per a les empreses i altres agents econÚmics catalans fan que el Govern s'hagi plantejat la creaciÛ d'un programa amb la finalitat de la generaciÛ i difusiÛ de coneixement al voltant del fenomen de la globalitzaciÛ de l'economia amb l'objectiu de facilitar que tots els sectors econÚmics de Catalunya s'adaptin a les noves tendËncies.

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb el que estableixen els articles 61 i seg¸ents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Programa per al seguiment de la globalitzaciÛ de l'economia

Es crea el Programa per al seguiment de la globalitzaciÛ de l'economia, adscrit al Departament d'Economia i Finances, amb la finalitat de dirigir la generaciÛ i gestiÛ de coneixement en relaciÛ amb el fenomen de la globalitzaciÛ i la nova economia per facilitar l'adaptaciÛ de l'economia catalana a les noves tendËncies.

Article 2

DirecciÛ del Programa

Al capdavant del Programa hi ha un director/a amb rang org‡nic de director general i amb dependËncia jer‡rquica de la Secretaria de PromociÛ EconÚmica.

Article 3

Funcions del director/a

El director/a del Programa tÈ les funcions seg¸ents:

a)†Generar coneixement en relaciÛ amb les noves formes d'organitzaciÛ econÚmica, social i institucional sorgides al voltant del fenomen de la globalitzaciÛ.

b)†Generar coneixement en relaciÛ amb la nova economia i el paper de l'empresa en ella.

  1. Fer el seguiment de l'impacte de la globalitzaciÛ i les noves tecnologies en l'economia catalana.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR