DECRET 128/2002, de 30 d'abril, sobre la publicitat de les relacions de llocs de treball a l'Administració de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

128/2002, de 30 d'abril, sobre la publicitat de les relacions de llocs de treball a l'Administració de la Generalitat.

El Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, estableix que la relació de llocs de treball és pública.

En aquest sentit, el Decret 328/1993, de 28 de desembre, sobre les relacions de llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat, i el Decret 169/1994, sobre les modificacions de les relacions de llocs de treball en l'àmbit sanitari, estableixen l'obligació de publicar cada tres mesos al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les modificacions i les actualitzacions de les relacions de llocs de treball del personal funcionari de l'Administració de la Generalitat.

L'evolució de les tecnologies està provocant en l'Administració pública un fenomen d'adaptació dels processos i de la metodologia en el treball que aposta per l'ús dels mitjans telemàtics per tal d'aconseguir més eficàcia i eficiència en l'actuació de l'Administració i en les seves relacions amb els ciutadans, d'acord amb els principis constitucionalment establerts i garantits.

En aquest entorn, doncs, aquest Decret modifica els decrets 328/1993 i 169/1994 en el sentit de facilitar una publicació telemàtica permanent de les modificacions i les actualitzacions de les relacions de llocs de treball que es puguin produir durant l'any, i reduir a una sola publicació anual al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de totes les modificacions i les actualitzacions de la relació de llocs de treball que s'hagin produït durant l'any. D'aquesta manera s'aconsegueix, d'una banda, mantenir les relacions de llocs de treball permanentment actualitzades d'una manera periòdica i a l'abast de qualsevol persona interessada a través dels mitjans telemàtics i, d'altra banda, reduir els costos que suposa la publicació trimestral de les modificacions de les relacions de llocs de treball al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

A aquests efectes, a proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Sanitat i Seguretat Social, d'acord amb els informes previs que exigeix la normativa vigent, un cop complerts els tràmits de participació sindical, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR