DECRET 260/1990, de 23 d'octubre, de reestructuració del Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 149/1995.

El present Decret pretén, mitjançant una reestructuració, racionalitzar l'organització de dues importants àrees del Departament. En primer lloc, amb la creació del càrrec de cap del Gabinet del Conseller i la supressió de la Secretaria de Relacions Institucionals, les funcions de suport directe al conseller s'assignen a un càrrec de caràcter eventual, que és el que correspon al tipus de funcions que ha de dur a terme. En segon lloc, l'àmbit de la informàtica i la informació cultural passa a tenir una estructura més adequada a les funcions de gestió que li corresponen.

Atès l'article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Gabinet del Conseller 1.1 Sota la dependència directa del conseller, es crea el lloc de treball de cap del Gabinet del Conseller, de caràcter eventual i que es regirà pel que estableix el Decret 153/1987, de 4 de març. 1.2 El cap del Gabinet del Conseller té les funcions següents:

  1. Mantenir les relacions amb altres institucions catalanes.

  2. Preparar els viatges i els desplaçaments del conseller.

  3. Donar suport al conseller en l'organització de les seves activitats.

  4. La resta de funcions que li encomani el conseller.

Article 2

Servei d'Informació Cultural 2.1 El Servei d'Informació Cultural, dependent de la Subdirecció General Tècnica, té les funcions següents:

  1. Programar i coordinar tots els aspectes relatius a la prestació d'informació cultural al públic.

  2. Coordinar la informació al públic sobre l'organització, les funcions i les activitats del Departament de Cultura.

  3. Coordinar tots els aspectes relatius a la publicitat del Departament de Cultura en els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR