DECRET 200/1993, de 27 de juliol, de reestructuració parcial de la Direcció General d'Energia del Departament d'Indústria i Energia.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La Llei 9/1991, de 3 de maig, crea l'Institut Català d'Energia i el configura com instrument per dur a terme funcions relatives al desenvolupament i l'aplicació de les tecnologies energètiques, incloses les renovables, la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica, el foment de l'ús racional de l'energia i la gestió dels recursos energètics, una part d'elles desenvolupades fins al moment pel Servei d'Estalvi Energètic i Energies Complementàries de la Direcció General d'Energia.

Per això, cal modificar el Decret 88/1989, de 4 d'abril, mitjançant la supressió del Servei d'Estalvi Energètic i Energies Complementàries i de les seccions que en depenen.

En conseqüència, vist l'informe del Comitè Assessor per a l'Estudi de l'Organització de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller d'Indústria i Energia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

L'article 37.2 del Decret 88/1989, de 4 d'abril, quedarà redactat de la manera següent: 37.2 La Direcció General d'Energia s'estructurarà en els òrgans següents: Subdirecció General de Mines. Subdirecció General de Planificació i Subministraments Energètics. Servei de Coordinació d'Activitats Radioactives. Secció Administrativa.

Article 2

Es deroguen els articles 53, 54, 55 i 56 del Decret 88/1989, de 4 d'abril.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 27 de juliol de 1993

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Antoni Subirà i Claus Conseller d'Indústria i Energia

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR