DECRET 222/1985, de 23 de juliol, pel qual es reestructuren diversos serveis del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Atesa l'experiència adquirida i la conveniència d'una major potenciació de l'estructura orgànica existent amb les noves competències assolides.

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Secretaria General.

1r. Es crea, dependent de la Secretaria General del Departament, la Subdirecció General de Serveis i Coordinació Administrativa. 2n. La Subdirecció General de Serveis i Coordinació Administrativa tindrà les funcions següents:

  1. L'ordenació i supervisió de la gestió dels assumptes referents a personal, organització i règim interior i la coordinació administrativa de serveis.

  2. Les actuacions de coordinació que li encomani el Secretari General en relació amb els altres Departaments, amb els òrgans judicials i ens autònoms adscrits al Departament.

  3. La gestió patrimonial, contractació, expropiacions, programació, estudis i informatització, així com l'impuls de la normalització lingüística. 3r. Dependran de la Subdirecció General les unitats orgàniques següents.

  4. Servei de Secretaria Administrativa.

  5. Servei de Contractació.

  6. Servei de Gabinet Tècnic.

  7. Servei de Formació i Suport Idiomàtic, de nova creació.

  8. Secció d'Expropiació. 4t. Continuaran depenent directament de la Secretaria General: el Servei Jurídic, el Servei de Gestió Econòmica, el Servei Geològic i el Servei d'Inspecció Tècnica d'Obres Públiques. 5è. Com a conseqüència del que es disposa anteriorment:

  9. S'eleva a nivell orgànic de Servei la Secció de Contractació.

  10. Es crea un nou Servei de Formació i Suport Idiomàtic, amb la funció de vetllar per la plena aplicació de la Llei de Normalització Lingüística, seguint les directrius del Departament corresponent.

Article segon

- Direcció General d'Urbanisme.

  1. Els Serveis Territorials de la Direcció General d'Urbanisme queden estructurats de la següent forma: 1. Servei Territorial I Barcelona:

    - Secció de Secretaria

    - 6 Seccions zonals 2. Servei Territorial II Manresa:

    - Secció de secretaria

    - 1 Secció zonal 3. Servei Territorial III Tarragona:

    - Secció de Secretaria

    - 4 Seccions zonals 4. Servei Territorial IV Lleida:

    - Secció de Secretaria

    - 2 Seccions zonals 5. Servei Territorial V Girona:

    - Secció de Secretaria

    - 4 Seccions zonals

  2. Queda, en conseqüència, modificat l'article 7è del Decret 258/1980. Aquesta modificació comporta la supressió de tres Seccions al Servei Territorial de Manresa, una Secció al Servei Territorial de Tarragona, una Secció al Servei Territorial de Lleida i dues Seccions al Servei Territorial de Girona.

Article tercer

- Direcció General de Transports.

  1. Es creen, dependents de la Direcció General de Transports les Subdireccions següents:

  1. Subdirecció General d'Infrastructura.

  2. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR