DECRET 231/1994, de 13 de setembre, de creació de la Direcció de Serveis dins la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 137/1989, de 19 de maig, va procedir a efectuar una profunda reestructuraciÛ de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances, que va ser completada pocs mesos desprÈs amb l'Ordre de 5 de setembre de 1989, d'adaptaciÛ de l'organitzaciÛ i adscripciÛ dels negociats de la Secretaria General.

Amb posterioritat, mitjanÁant els decrets 246/1990, de 4 de setembre, i 250/1992, de 26 d'octubre, es van crear la SecciÛ de NormalitzaciÛ Ling¸Ìstica i el Gabinet d'AssistËncia TËcnica i OrganitzaciÛ, ambdÛs al si de la Secretaria General.

Les referides adaptacions de l'estructura de la Secretaria General van donar resposta a necessitats concretes en ‡mbits desatesos fins aleshores, perÚ, a la vegada, la seva implantaciÛ i posterior funcionament van posar de manifest un notable increment en el volum de les tasques dutes a terme per aquest centre directiu, aixÌ com en el nombre de representacions a organismes que detenta el secretari general del Departament d'Economia i Finances.

D'altra banda, el car‡cter horitzontal del Departament d'Economia i Finances, respecte a la resta dels departaments, tambÈ ha accentuat la seva incidËncia en el volum de gestiÛ de la Secretaria General, com a conseq¸Ëncia de la posada en marxa de determinats processos homogeneÔtzadors, activats amb l'objectiu d'obtenir millors economies d'escala en els ‡mbits de la contractaciÛ i de la inform‡tica, entre d'altres.

A la vegada, la natural evoluciÛ de la diversitat d'‡mbits d'actuaciÛ del departament i la complexitat intrÌnseca de cadascun d'ells plantegen la necessitat de potenciar lÌnies d'acciÛ des d'una perspectiva integradora, per tal de rendibilitzar els esforÁos de les diferents unitats directives del Departament.

Per aquests motius, i d'acord amb el que preveu l'article 11.4 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, que permet crear una DirecciÛ de Serveis en els departaments que pel seu volum de gestiÛ o per la seva complexitat calgui, i vist l'article 15 de la mateixa Llei, que estableix les funcions del director de Serveis i el sistema de creaciÛ, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Al si de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances es crea la DirecciÛ de Serveis que depËn org‡nicament i funcionalment del secretari general.

Article 2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR