DECRET 370/2004, de 7 de setembre, de segona modificació del Decret 119/2002, de 16 d'abril, pel qual es crea el Consell de Justícia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyDecret

DECRET

370/2004, de 7 de setembre, de segona modificació del Decret 119/2002, de 16 d'abril, pel qual es crea el Consell de Justícia de Catalunya.

Mitjançant el Decret 119/2002, de 16 d'abril, modificat pel Decret 95/2003, d'1 d'abril, es va crear el Consell de Justícia de Catalunya com a òrgan col·legiat, amb l'objectiu de ser un fòrum d'anàlisi, reflexió, debat, participació i proposta d'actuació en matèries relacionades amb l'Administració de justícia a Catalunya, amb la finalitat de promoure la comunicació i l'intercanvi entre els operadors i les institucions implicades en aquesta matèria.

El temps transcorregut des de la seva creació i la reflexió sobre la necessitat d'efectuar canvis per a un funcionament més àgil i eficaç aconsellen introduir-hi algunes modificacions. Així, es crea una Comissió Permanent amb les funcions que li encomani el Ple del Consell. També es considera convenient modificar la composició del Consell quant als representants procedents de l'Administració de la Generalitat.

Per tot això, amb audiència i consulta prèvies a les institucions i administracions afectades, a proposta del conseller de Justícia i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles següents del Decret 119/2002, de 16 d'abril, pel qual es crea el Consell de Justícia de Catalunya:

L'apartat b) de l'article 3.2, que queda redactat de la manera següent:

"b) Vicepresidència: la persona titular del Departament de Justícia."

S'afegeix un incís ala lletra C) de l'apartat c) de l'article 3.2, que queda redactat de la manera següent:

"La persona titular de la Secretaria de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya."

La lletra E) de l'apartat c) de l'article 3.2, que queda redactada de la manera següent:

"E) Procedents de l'Administració de la Generalitat de Catalunya:

"La persona titular de la Secretaria General del Departament de Justícia.

"La persona titular de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil.

"La persona titular de la Direcció General de Relacions amb l'Administració de Justícia.

Dos vocals designats entre el personal directiu del Departament de Justícia.

L'article 4.7, que queda redactat de la manera següent:

"Correspon al Conseller de Justícia la designació dels vocals pertanyents al personal directiu del Departament de Justícia i de les tres persones de competència i prestigi reconeguts en l'àmbit de l'Administració de justícia."

L'article 6 i la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR