ORDRE de 24 de gener de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts que defineixen les modalitats i les condicions de les intervencions estructurals en el sector de la pesca, i es convoquen els corresponents a l'any 2001.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 24 de gener de 2001, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts que defineixen les modalitats i les condicions de les intervencions estructurals en el sector de la pesca, i es convoquen els corresponents a l’any 2001.

L’Ordre de 12 de setembre de 2000 estableix les bases reguladores dels ajuts que defineixen les modalitats i les condicions de les intervencions estructurals en el sector de la pesca.

L’article 4 de l’esmentada Ordre preveu que cada any s’obrirà, mitjançant una Ordre de convocatòria, el termini per presentar les sol·licituds, amb indicació de la dotació pressupostària que es destinarà a aquests ajuts i la partida amb càrrec a la qual es farà efectiva.

Valorada l’experiència assolida en el desenvolupament d’aquests ajuts es considera convenient modificar alguns aspectes de les bases reguladores per tal de millorar la seva aplicació.

En conseqüència, d’acord amb l’article 92 del Decret 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica l’apartat d) de l’article 11 de l’Ordre de 12 de setembre de 2000, per la qual s’estableixen les bases reguladores dels ajuts que defineixen les modalitats i les condicions de les intervencions estructurals en el sector de la pesca i es convoquen els corresponents a l’any 2000 (DOGC núm. 3228, de 19.9.2000), el qual queda redactat de la manera següent:

"d) Per a les persones jurídiques, certificat de l’acord de sol·licitar l’ajut o habilitació suficient del representant per sol·licitar-lo".

1.2 Es modifica l’últim paràgraf de l’article 14 de l’esmentada Ordre, el qual queda redactat de la manera següent:

"El cost subvencionable no excedirà del doble dels barems assenyalats a l’apartat 1.1 de l’annex 1."

1.3 Es modifica l’apartat e) de l’article 17 de l’esmentada Ordre, el qual queda redactat de la manera següent:

"e) Que aquests bucs tinguin més de cinc anys i menys de trenta, comptats a partir de la data d’entrada en servei."

1.4 Es modifica el segon paràgraf de l’article 23 de l’esmentada Ordre, el qual queda redactat de la manera següent:

"Els límits de costos màxims subvencionables són els que s’indiquen a l’apartat 1.1 de l’annex 1."

1.5 Es modifica l’apartat g) de l’article 25 de l’esmentada Ordre, el qual queda redactat de la manera següent:

"g) Que en el moment de la concessió de l’ajut el buc estigui actiu. Aquesta condició s’acreditarà mitjançant el certificat de navegabilitat, al qual fa referència l’article 26 d’aquesta Ordre."

1.6 Es modifica l’últim paràgraf de l’article 26 de l’esmentada Ordre, el qual queda redactat de la manera següent:

"A més, serà condició necessària per a l’abonament de l’ajut que el beneficiari acrediti que té el certificat de navegabilitat vigent, en la data de concessió de l’ajut."

1.7 S’afegeix un nou paràgraf a l’article 28 de l’esmentada Ordre, amb el text següent:

"També es consideraran prioritàries les embarcacions d’aquelles modalitats afectades per plans específics de reducció."

1.8 Se suprimeix l’últim paràgraf i es modifica el penúltim paràgraf de l’article 34 de l’esmentada Ordre, el qual queda redactat de la manera següent:

"El període de parada de les embarcacions de cèrcol es realitzarà necessàriament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR