RESOLUCIÓ AAR/413/2007, de 14 de febrer, per la qual s'aproven les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/413/2007, de 14 de febrer, per la qual s'aproven les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés.

Mitjançant el Decret 378/2004, de 7 de setembre, es va declarar d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals del Soleràs i l'Albagés (DOGC núm. 4215, de 9.9.2004).

D'acord amb el que preveu l'article 183 del Decret 118/1973, de 12 de gener, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de reforma i desenvolupament agrari, les bases provisionals de la concentració parcel·lària s'han sotmès a informació pública amb la corresponent publicació al DOGC núm. 4554, de 19.1.2006, i s'han recollit les observacions formulades pels interessats.

Vistos la proposta de la Comissió Local de la Concentració Parcel·lària del Soleràs i l'Albagés, i l'informe de la Subdirecció General d'Infraestructures Rurals,

Resolc:

Article 1

Aprovar les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal del Soleràs i l'Albagés (les Garrigues).

Article 2

D'acord amb l'article 210 de la Llei de reforma i desenvolupament agrari, aquesta Resolució es publicarà al DOGC, als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida i, durant tres dies hàbils, al tauler d'anuncis dels Ajuntaments del Soleràs i l'Albagés, on restaran exposades les bases definitives durant trenta dies hàbils. En el decurs d'aquest termini, a comptar des de la darrera publicació esmentada, els interessats podran interposar recurs d'alçada davant el conseller del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (c. Camp de Mart, 35, 25004 Lleida). Pel que fa a les depeses de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR