RESOLUCIÓ ECF/2034/2002, de 20 de juny, de delegació de competències de la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances en el conseller delegat de l'Institut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Finances
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ECF/2034/2002, de 20 de juny, de delegació de competències de la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances en el conseller delegat de l'Institut.

Als efectes de l'adequada interpretació de la delegació de competències realitzada per la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances en el conseller delegat de l'Institut en data 9 de maig de 2002 publicada en el DOGC núm. 3658, de 17 de juny de 2002, la Junta de Govern acorda donar nova redacció a la delegació de competències amb les següents tres finalitats: a) incloure en la competència per aprovar operacions emparades en convenis amb les administracions públiques també aquells convenis en què intervingui juntament amb les administracions públiques algun subjecte de dret privat; b) incloure en la competència per aprovar operacions de finançament d'inversions també el refinançament d'inversions, i c) equiparar, atès el menor risc d'insolvència, les operacions que tinguin aval bancari a les operacions amb garantia real.

Per tant, la Junta de Govern de l'Institut Català de Finances, per unanimitat,

Resol:

Delegar en el conseller delegat les funcions que s'esmenten a continuació:

a) Aprovar les operacions de finançament i garantia següents:

Les que estan emparades en convenis signats amb les administracions públiques, amb intervenció o no de subjectes de dret privat, i el seu import no supera un milió d'euros.

Les que sense estar emparades per convenis tinguin per finalitat el finançament o refinançament d'inversions, que el seu import no superi el milió d'euros, que el termini de reemborsament no sigui de més de 15 anys, i que les garanties a constituir siguin de naturalesa real o bé siguin aval bancari.

De les operacions autoritzades en funció d'aquesta delegació informarà a la Junta de Govern.

b) Decidir sobre l'exercici dels drets patrimonials i econòmics de l'Institut, sobre les accions judicials que li corresponen i sobre el compliment de les seves...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR