ORDRE ECO/39/2011, d'11 de març, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d'Economia i Coneixement.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/39/2011, d'11 de març, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d'Economia i Coneixement.

Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'ha modificat l'àmbit competencial dels diferents departaments de l'Administració de la Generalitat.

Pel Decret 84/2011, de 4 de gener, s'ha estructurat el Departament d'Economia i Coneixement d'acord amb el seu àmbit de competències.

Per tot això, cal establir un nou marc de delegació de competències entre els diferents òrgans directius del Departament d'Economia i Coneixement per assolir una major racionalitat i eficàcia en el desenvolupament de les funcions que té atribuïdes el seu titular, adequar-les a les necessitats actuals de funcionament ordinari del Departament d'Economia i Coneixement i agilitar-ne la gestió, mentre no s'aprova un marc de delegació definitiu.

Atès el que disposa l'article 8 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i en ús de les competències que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

Es deleguen en la persona titular de la Secretaria General del Departament d'Economia i Coneixement les competències següents:

1.1 En matèria economicofinancera.

  1. L'autorització de despeses sense límit de quantia.

  2. Les facultats que corresponen a la persona titular del departament d'Economia i Coneixement respecte dels expedients a què es refereix l'article 85 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

    1.2 Qüestions judicials.

  3. L'autorització per a la interposició d'accions per via judicial per aplanar-se a les demandes i per desistir dels procediments judicials en curs, així com l'autorització per a la interposició dels recursos corresponents contra les sentències dictades en els procediments judicials.

  4. La designació d'advocats col·legiats per a la representació i defensa de l'Administració de la Generalitat.

    1.3 En matèria de personal.

    Les facultats en matèria de personal del Departament que corresponen al conseller, d'acord amb la legislació sobre funció pública, llevat de les relatives a la matèria disciplinària.

    1.4 En matèria de subvencions, transferències i revocacions:

    La concessió de subvencions i transferències i l'acord de revocació de subvencions de conformitat amb les competències atribuïdes a la persona titular del Departament d'Economia i Coneixement.

    1.5 En matèria de convenis.

    La signatura d'acords i convenis que dugui a terme el Departament d'Economia i Coneixement amb entitats o persones físiques de dret públic o privat.

    1.6 En matèria de contractació.

    Les facultats que corresponen a la persona titular del departament com a òrgan de contractació en matèria d'obres, subministraments, consultoria i assistència, serveis i altres contractes administratius o privats del Departament d'Economia i Coneixement, llevat dels contractes menors i dels contractes que regula la legislació del patrimoni de la Generalitat, llevat de les que corresponguin al secretari d'Universitats per al desenvolupament de les seves funcions.

Article 2

Es deleguen en la persona titular de la Secretaria d'Economia i Finances del Departament d'Economia i Coneixement les competències següents:

  1. La disposició de les operacions d'endeutament amb càrrec a la secció pressupostària del deute de la Generalitat.

  2. La formalització de les propostes de pagament amb càrrec a la secció pressupostària del deute de la Generalitat.

  3. La facultat d'autorització de les transferències de crèdit, les generacions, les ampliacions i les incorporacions de romanents de crèdit en l'àmbit de la Generalitat de Catalunya, de les seves entitats autònomes administratives, del Servei Català de la Salut, de l'Institut Català de la Salut i de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials atribuïdes a la persona titular del departament d'Economia i Coneixement per la Llei de finances públiques de Catalunya i la normativa pressupostària vigent a cada exercici.

  4. La facultat d'efectuar les disposicions i formalitzar les propostes de pagament de les operacions d'endeutament que corresponguin al Servei Català de la Salut.

  5. L'ordenació de pagaments de la Generalitat de Catalunya, del Servei Català de la Salut, de l'Institut Català de la Salut, i de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

  6. La facultat d'obrir, modificar, cancel·lar i autoritzar els comptes corrents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR