RESOLUCIÓ INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegació de funcions de la consellera d'Interior en diversos òrgans del Departament.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyResolució

RESOLUCI” INT/2028/2004, de 12 de juliol, de delegaciÛ de funcions de la consellera d'Interior en diversos Úrgans del Departament.

El Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creaciÛ, denominaciÛ i determinaciÛ de l'‡mbit de competËncia dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat, va crear, entre d'altres, el Departament d'Interior, al qual se li van atribuir les funcions previstes a l'article 3.6. Posteriorment, mitjanÁant el tÌtol 4 del Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i de reestructuraciÛ de diversos departaments de la Generalitat, i el Decret 309/2004, de 8 de juny, de reestructuraciÛ de la DirecciÛ de Serveis del Departament d'Interior, es va establir la seva organitzaciÛ general.

Aquesta nova organitzaciÛ fa convenient delegar determinades funcions que tÈ atribuÔdes la consellera d'Interior en determinats Úrgans del departament, aixÌ com dels seus organismes autÚnoms, per tal d'agilitar la gestiÛ ordin‡ria en diverses matËries, tenint en compte que correspon a la persona titular del Departament, en tant que Úrgan superior de l'AdministraciÛ de la Generalitat, entre d'altres, la representaciÛ, la direcciÛ, l'organitzaciÛ i les relacions institucionals del Departament d'Interior.

Per tot l'exposat, i d'acord amb el que estableixen els articles 12 i 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙,

Resolc:

Article 1

Delegar en el secretari general del Departament d'Interior l'exercici de les funcions seg¸ents:

a)†La facultat d'autoritzar despeses sense lÌmit de quantia i les facultats corresponents a la consellera com a Úrgan de contractaciÛ en matËria d'obres, serveis i altres contractes administratius i privats del Departament d'Interior.

b)†L'autoritzaciÛ de transferËncies entre els crËdits consignats en un mateix article del capÌtol II del pressupost del Departament d'Interior, d'acord amb la normativa pressupost‡ria.

c)†La signatura de convenis sens perjudici de les facultats delegades en el secretari de Seguretat P˙blica i en el director general del Joc i d'Espectacles a l'article 2 d'aquesta ResoluciÛ.

d)†L'acord de compareixenÁa en els procediments judicials que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR