ORDRE de 15 de juny de 1981, de delegació de diverses funcions en el Director General d'Ensenyament Primari.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

En virtut del Decret 2809/1980, de 3 d'octubre, van ser transferits a la Generalitat els serveis en matèria d'ensenyament. L'annex incorporat a la norma esmentada inclou com a serveis transferits els de creació, transformació, ampliació, classificació i supressió de centres, seccions i unitats públiques d'Educació de Preescolar, Educació General Bàsica, Educació Permanent d'Adults, i la tramitació i resolució de les sol·licituds d'obertura i funcionament dels Centres Privats i les modificacions d'aquesta autorització.

D'acord amb les atribucions que em confereix l'article 6 del Decret sobre organització i competències dels diversos organismes de la Generalitat de Catalunya, de 18 de setembre de 1978, i en virtut del que disposa l'article 10 del mateix text normatiu; considerant que la delegació que disposo haurà de produir una major rapidesa en la tramitació dels expedients corresponents, he cregut oportú disposar:

Article primer Delego en el director general d'Ensenyament Primari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR