RESOLUCIÓ ARP/169/2006, de 27 de gener, de delegació de funcions del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en la persona titular de la Secretaria General d'aquest Departament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ARP/169/2006, de 27 de gener, de delegació de funcions del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en la persona titular de la Secretaria General d'aquest Departament.

Atès el que disposen els articles 37 i 39 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i en ús de les competències que m'han estat conferides,

Resolc:

Article 1

Delegar en la persona titular de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca l'exercici de les competències en relació amb:

1.1 Les facultats inherents a la contractació administrativa que la normativa vigent atribueix al conseller com a òrgan de contractació. Les facultats delegades comprenen:

  1. Aprovació de la despesa corresponent, fins a un import màxim de 300.000 euros.

  2. Aprovació del projecte, del plec de clàusules administratives particulars i, quan s'escaigui, del plec de prescripcions tècniques i també de l'expedient administratiu corresponent, fins a un import màxim de 300.000 euros.

  3. Designació de presidents de les meses de contractació.

  4. Adjudicació i formalització de contractes i qualsevol altra facultat relacionada amb les anteriors, fins a un import màxim de 300.000 euros.

    1.2 La signatura de convenis, llevat dels que afectin directament les relacions amb òrgans constitucionals o estatutaris i els que tinguin un caràcter institucional o protocol·lari, sempre que no impliquin una despesa superior a 300.000 euros. Aquesta delegació s'entén sens perjudici de les competències que tinguin delegades altres òrgans del Departament.

    1.3 Les facultats en matèria economicopressupostària comprenen:

  5. L'autorització de les despeses que s'originin com a conseqüència de l'activitat del Departament, fins a un import màxim de 300.000 euros.

  6. La redistribució de crèdits entre les diferents partides d'un mateix concepte dins la secció pressupostària del Departament.

  7. L'aprovació dels comptes sobre manaments a justificar.

    1.4 Les facultats en matèria processal i de règim de recursos inclouen:

  8. La resolució de recursos d'alçada contra resolucions dels directors generals amb import inferior o igual a 30.000 euros i les dictades en matèria de primes ramaderes i ajuts per a superfícies amb determinats productes agrícoles.

  9. L'autorització prèvia a la interposició d'accions per via judicial, per aplanar-se a les demandes i per desistir dels procediments...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR