DECRET 312/1987, de 26 d'octubre, sobre delimitació d'àrea de rehabilitació integrada al sector centre de Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Les mesures generals de foment de l'activitat de rehabilitació d'habitatges resulten insuficients per aturar la degradació creixent dels nuclis vells de les ciutats, on, junt amb la baixa qualitat i l'obsolescència dels edificis, es dóna una concentració de situacions de marginació social.

El procés de renovació i de rehabilitació, per ser permanent en el temps, ha d'assegurar una recuperació del teixit social que doti de nova vitalitat aquestes àrees de la ciutat. En aquest sentit, la recuperació de la iniciativa privada, tant en l'activitat promotora com en la comercial i l'econòmica, resulta imprescindible i és un dels objectius bàsics a assolir, per la inversió pública que es comprometi per part de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Sabadell, en els programes anuals que comporten la declaració d'àrea de rehabilitació integrada.

Aquesta declaració ve precedida de la figura de planejament adequada per a la consecució d'aquests objectius: el Pla especial de reforma interior de la zona centre de Sabadell.

En conseqüència, a proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es declara àrea de rehabilitació integrada el sector centre de Sabadell, delimitat pels carrers següents: Alfons XIII, Sant Pere, Sant Pau, Espirall, Migdia, Avellaneda, Ferran Casablancas, Horta Novella, Mossèn Gaietà, Sant Cugat, Torres i Bages, plaça Sant Jaume, Colom, Jovellanos, Calderón, les Valls, via Massagué, Sant Francesc, Convent, Dr. Puig, Creueta, Carme i Sant Llorenç.

Article 2

Les actuacions de rehabilitació podran acollir-se als beneficis establerts a l'article 9 del Reial Decret 2329/1983, de 28 de juliol, i, en particular a la subvenció parcial dels interessos en sis punts que regula l'article 14.b de l'esmentat Reial Decret, i als que en el futur es puguin establir per a les àrees de rehabilitació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR