ACORD GOV/202/2010, de 9 de novembre, pel qual es declara d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona de la Conca Dellà, termes municipals d'Abella de la Conca, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, Llimiana i Tremp.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/202/2010, de 9 de novembre, pel qual es declara d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona de la Conca Dellà, termes municipals d'Abella de la Conca, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, Llimiana i Tremp.

Les persones agricultores de la zona de la Conca Dellà, tenint en compte les acusades característiques de gravetat que ofereix la dispersió parcel·lària de l'àrea geogràfica considerada i el benefici que la concentració parcel·lària els pot aportar, han presentat sol·licitud de concentració parcel·lària al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

La sol·licitud esmentada ha originat la realització d'un estudi sobre les circumstàncies i les possibilitats tècniques que concorren a la zona esmentada, del qual se'n dedueix la conveniència de dur a terme la concentració parcel·lària per raó d'utilitat pública.

La tramitació de la concentració parcel·lària sol·licitada s'efectua de conformitat amb el que estableix el Decret 118/1973, de 12 de gener, pel qual s'aprova la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Per tot això, a proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Govern

Acorda

—1 Es declara d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona de la Conca Dellà, als termes municipals d'Abella de la Conca, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, Llimiana i Tremp (Pallars Jussà).

—2 El perímetre de la zona a concentrar està constituït, en principi, pels terrenys situats a la zona de la Conca Dellà, format per la part dels termes municipals indicats i que limita:

Al nord: Serres del Coll, de Sant Corneli, de Càrreu i de Carràmina.

Al sud: Serres de la Campaneta, dels Obacs i Obacs de Sant Salvador.

A l'est: Serres de la Savina i la Sadella, Serrat de Santa Eulàlia, Roc de Benavent i Benavent.

A l'oest: Zona de concentració parcel·lària de la Conca de Tremp.

La delimitació de la zona a concentrar es determina a l'annex de l'Acord.

Aquest perímetre quedarà determinat definitivament un cop realitzades les inclusions, les rectificacions o les exclusions que, si s'escau, s'estableixin d'acord amb el que preveuen els articles 172, 187 i següents de la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Quedaran fora de l'àmbit territorial de la concentració parcel·lària els espais inclosos en la Xarxa Natura 2000.

3 Les millores que les persones propietàries realitzin en els terrenys compresos dins de la zona a concentrar després de la publicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR