ORDRE SLT/358/2010, de 17 de juny, per la qual es deroga l'Ordre SSS/496/2003, de 14 de novembre, de creació de la central de resultats de la xarxa sanitària d'utilització pública de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/358/2010, de 17 de juny, per la qual es deroga l'Ordre SSS/496/2003, de 14 de novembre, de creació de la central de resultats de la xarxa sanitària d'utilització pública de Catalunya.

L'Ordre SSS/496/2003, de 14 de novembre, va crear la central de resultats de la xarxa sanitària d'utilització pública de Catalunya, amb l'objectiu general de mesurar, avaluar i difondre els resultats assolits en l'àmbit de l'assistència sanitària pels diferents agents integrants del sistema sanitari d'utilització pública, per facilitar una presa de decisions corresponsable al servei de la qualitat de l'atenció sanitària prestada a la ciutadania de Catalunya.

En aquest sentit, la central de resultats de la xarxa sanitària d'utilització pública de Catalunya, adscrita al Departament de Salut, es va configurar com un òrgan orientat a conèixer i avaluar la millora de l'estat de salut de la població amb la voluntat d'obtenir informació d'interès tant per al propi sistema com per a la ciutadania en general.

El Govern de la Generalitat, mitjançant l'Acord de Govern GOV/121/2010, de 15 de juny, pel qual es modifica la denominació de l'empresa pública Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques, se'n modifiquen els Estatuts, i s'aprova el text refós dels Estatuts, ha assignat a aquesta Agència, que ha passat a denominar-se Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut, les funcions que fins ara havia desenvolupat la central de resultats de la xarxa sanitària d'utilització pública de Catalunya, per la qual cosa escau derogar l'ordre SSS/496/2003, de 14 de novembre, de creació de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR