DECRET 163/2010, de 9 de novembre, pel qual es deroga el Decret 326/2004, de 6 de juliol, pel qual es crea el càrrec de comissionat per al disseny de l'estructura i el funcionament del Consell de la Cultura i de les Arts.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyDecret

DECRET

163/2010, de 9 de novembre, pel qual es deroga el Decret 326/2004, de 6 de juliol, pel qual es crea el càrrec de comissionat per al disseny de l'estructura i el funcionament del Consell de la Cultura i de les Arts.

Mitjançant el Decret 326/2004, de 6 de juliol, es va crear el càrrec de comissionat per al disseny de l'estructura i el funcionament del Consell de la Cultura i de les Arts.

Com a fruit del treball desenvolupat pel comissionat, mitjançant la Llei 6/2008, de 13 de maig, es va crear el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, com a entitat de dret públic que té per objecte assessorar el Govern en el conjunt de la política cultural i organitzar la política de suport i de promoció de la creació artística.

Atès que s'ha complert la finalitat per a la qual va ser creat el comissionat per al disseny de l'estructura i el funcionament del Consell de la Cultura i de les Arts, es considera procedent suprimir-lo.

A proposta del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es deroga el Decret 326/2004, de 6 de juliol, pel qual es crea el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR