DECRET 36/2010, de 9 de març, pel qual es deroga el Decret 205/2005, de 27 de setembre, pel qual es crea el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyDecret

DECRET

36/2010, de 9 de març, pel qual es deroga el Decret 205/2005, de 27 de setembre, pel qual es crea el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

El Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya es va crear pel Decret 205/2005, de 27 de setembre, amb l'objectiu de crear un premi únic de la Generalitat de Catalunya per tal de dotar de reconeixement públic la tasca de persones físiques i jurídiques en els àmbits competencials del Departament de Medi Ambient i Habitatge. En el marc del Decret esmentat s'han convocat quatre edicions del Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Després del temps transcorregut, es considera necessari modificar la regulació del Premi Medi Ambient mitjançant l'aprovació d'una ordre del conseller competent en matèria de medi ambient, actualment en procés de tramitació.

Així doncs, de conformitat amb la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es deroga el Decret 205/2005, de 27 de setembre, pel qual es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR