ORDRE ECO/236/2011, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la desadscripció de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris i la desadscripció de l'Escola Universitària de Turisme Bettatur, de la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/236/2011, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la desadscripció de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris i la desadscripció de l'Escola Universitària de Turisme Bettatur, de la Universitat Rovira i Virgili.

De conformitat amb el Decret 224/1996, de 12 de juny, es va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris a la Universitat Rovira i Virgili, per impartir la diplomatura en relacions laborals.

Mitjançant el Decret 59/1998, de 3 de març, es va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària de Turisme Bettatur a la Universitat Rovira i Virgili, per impartir la diplomatura en turisme.

A instàncies dels titulars respectius de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris i de l'Escola Universitària de Turisme Bettatur, la Universitat Rovira i Virgili ha sol·licitat al Departament d'Economia i Coneixement la desadscripció dels centres per cessament de les seves activitats acadèmiques.

Durant l'any 2010 s'ha signat, d'una banda, el conveni de desadscripció de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris, entre el Consorci Universitari del Baix Penedès, titular del centre, i la Universitat Rovira i Virgili; i de l'altra, el conveni de desadscripció de l'Escola Universitària de Turisme Bettatur, entre Bettatur Escola de Turisme de la Costa Daurada, SLU, titular del centre, i la Universitat Rovira i Virgili.

En conseqüència, de conformitat amb la petició formulada per la Universitat Rovira i Virgili, i d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior i l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili, amb l'acord del Consell de Govern i l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova la desadscripció de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR