DECRET 346/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el nou sistema de descomptes per als usuaris habituals de certs itineraris de l'autopista C-16 Montserrat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET 346/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el nou sistema de descomptes per als usuaris habituals de certs itineraris de l'autopista C-16 Montserrat.

La Generalitat de Catalunya en els darrers anys ha adoptat un conjunt de mesures per tal d'aconseguir un nou marc d'homogeneïtzació dels sistemes de revisió de les tarifes i peatges, la implantació harmònica d'un nou model de gestió d'infraestructures d'altes prestacions i la millora de la gestió de la mobilitat sostenible especialment adreçada als usuaris habituals per raó de la mobilitat obligada. En aquesta línia, pel que fa a l'autopista Sant Cugat del Vallès-Terrassa-Manresa, es va aprovar el Decret 137/1999, de 18 de maig, pel qual s'establí una reducció general i un sistema de descomptes progressius per als usuaris.

Atesos els efectes positius d'aquest sistema de descomptes i reduccions, tant pels usuaris habituals com per al conjunt de la xarxa, i de conformitat amb els treballs i reunions del Grup de Treball de Reordenació dels Peatges (Resolució 172/VI), aquest Decret aprova un nou sistema de descomptes per tal de millorar la gestió de la mobilitat en els itineraris corresponents a Rubí-Terrassa, afavorint la utilització de l'autopista i la descongestió d'altres vies, en benefici dels usuaris habituals per raons de mobilitat obligada.

Per tot això, d'acord amb l'informe de la Delegació del Govern a les societats concessionàries d'autopistes, amb l'audiència de la societat concessionària AUTEMA i amb l'informe previ del Departament d'Economia i Finances, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques,

Decreto:

Article 1

1.1 S'aprova, amb validesa des de les 0.00 hores del dia 1 de gener de 2003, el sistema de descompte següent:

Beneficiaris: usuaris habituals que facin vuit o més trànsits mensuals, de dilluns a dissabtes no festius, corresponents al recorregut i itineraris Rubí-Terrassa que es detallen a continuació.

Itineraris subjectes a descompte:

Origen

Destinació

Entrada núm. 17, BP-1503 Rubí Nord-Les Fonts

Sortida núm. 19 Terrassa Sud-Les Fonts

Entrada núm. 17, BP-1503 Rubí Nord-Les Fonts

Sortida núm. 21 Terrassa Centre

Entrada núm. 17, BP-1503 Rubí Nord-Les Fonts

Sortida núm. 22 Terrassa Centre

Entrada núm. 17, BP-1503 Rubí Nord-Les Fonts

Sortida núm. 23 Terrassa Nord

Entrada núm. 23, Terrassa Nord

Sortida núm. 17, BP-1503 Rubí Nord-Les Fonts

Entrada núm. 22A, Terrassa Centre

Sortida núm. 17...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR