DECRET 652/2006, de 27 de desembre, pel qual s'aprova la modificació i ampliació del sistema de descomptes per als usuaris habituals de determinats itineraris de l'autopista C-16 Montserrat, tram Sant Cugat del Vallès-Rubí-Terrassa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

652/2006, de 27 de desembre, pel qual s'aprova la modificació i ampliació del sistema de descomptes per als usuaris habituals de determinats itineraris de l'autopista C-16 Montserrat, tram Sant Cugat del Vallès-Rubí-Terrassa.

La Generalitat de Catalunya, en els darrers anys, ha adoptat un conjunt de mesures per tal d'aconseguir un nou marc d'homogeneïtzació i de millora de la gestió de la mobilitat sostenible. Aquestes mesures estan especialment adreçades als usuaris habituals per raó de la mobilitat obligada, d'acord amb la política de mobilitat que el Govern de la Generalitat de Catalunya està impulsant, en coherència amb les conclusions aprovades pel Grup de Treball per a la reordenació dels peatges a Catalunya, i els objectius que en matèria d'inversions en infraestructures estableix la disposició addicional tercera de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

En aquesta línia, el Decret 137/1999, de 18 de maig, va establir una reducció general del peatge i un sistema de descomptes progressius per als usuaris habituals de l'autopista C-16 Montserrat, i el Decret 356/2002, de 24 de març, va aprovar un nou sistema de descomptes d'aplicació en determinats recorreguts de l'itinerari Rubí-Terrassa.

Aquest Decret persegueix aprofundir i ampliar aquest sistema de descomptes per tal de millorar la gestió de la mobilitat en els itineraris corresponent als recorreguts d'origen i destinació de Barcelona (pels túnels de Vallvidrera)-Sant Cugat del Vallès-Rubí-Terrassa, afavorint la utilització de l'autopista i la descongestió d'altre vies, en benefici dels usuaris habituals per raons de mobilitat local obligada. D'aquesta forma es preveu l'aplicació d'aquest descompte del 100% en el peatge per a tots aquells usuaris habituals que compleixin tot un seguit de requisits establerts de pagament, suprimint l'exigència d'un mínim de trajectes al mes, i estenen el seu gaudiment no només de dilluns a dissabte, sinó també als diumenges i festius.

Per tot això, d'acord amb l'informe de la Delegació del Govern a les Societats Concessionàries d'Autopistes, amb l'audiència i conformitat de la societat concessionària AUTEMA i amb l'informe previ del Departament d'Economia i Finances, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques,

Decreto:

Article 1

1.1 S'aprova, amb validesa des de les 0.00 hores del dia 1 de febrer de 2007, el sistema de descompte següent:

Beneficiaris: usuaris habituals que de dilluns a diumenge i festius, realitzin, sense limitació de trànsits mensuals, qualsevol dels itineraris del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR