DECRET 425/2011, de 27 de desembre, de modificació del Decret 651/2006, de 27 de desembre, pel qual s'aprova el sistema de descomptes per als usuaris habituals del túnel del Cadí, residents a qualsevol dels municipis de les comarques del Berguedà, de la Cerdanya i de l'Alt Urgell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyDecret

DECRET

425/2011, de 27 de desembre, de modificació del Decret 651/2006, de 27 de desembre, pel qual s'aprova el sistema de descomptes per als usuaris habituals del túnel del Cadí, residents a qualsevol dels municipis de les comarques del Berguedà, de la Cerdanya i de l'Alt Urgell.

La Generalitat de Catalunya, juntament amb la societat concessionària del túnel del Cadí, ha impulsat aquests darrers anys la implantació d'un conjunt de mesures per assolir l'objectiu que el túnel del Cadí sigui un instrument útil i eficaç per a la millora de la mobilitat obligada local, dins del marc de la política de mobilitat de la Generalitat de Catalunya i en coherència amb les conclusions del Grup de Treball per a la reordenació dels peatges a Catalunya.

En aquest sentit, l'aprovació d'un descompte específic per a persones físiques amb residència habitual i permanent a qualsevol dels municipis de les comarques del Berguedà, de la Cerdanya, i de l'Alt Urgell mitjançant el Decret 651/2006, ha permès assolir aquesta finalitat. Tanmateix, en el moment actual, una vegada transcorregut temps suficient per analitzar i verificar la seva implantació, es considera necessari establir un nou sistema d'acreditació de la condició de beneficiari d'aquest descompte, a fi de reforçar l'assoliment de la seva pròpia finalitat.

Per tot això, a proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat,

Decreto:

Article 1

Modificació de l'article 1 del Decret 651/2006, de 27 de desembre, pel qual s'aprova el sistema de descomptes per als usuaris habituals del túnel del Cadí, residents a qualsevol dels municipis de les comarques del Berguedà, de la Cerdanya i de l'Alt Urgell

Es modifica l'article 1 del Decret 651/2006, de 27 de desembre, pel qual s'aprova el sistema de descomptes per als usuaris habituals del túnel del Cadí, residents a qualsevol dels municipis de les comarques del Berguedà, de la Cerdanya i de l'Alt Urgell, que passa a tenir el redactat següent:

“1.1 S'aprova amb validesa des de les 0.00 hores del dia 1 de gener de 2012, el sistema de descompte que es detalla a continuació:

Beneficiari: persones físiques amb mobilitat obligada local, amb residència habitual i permanent a qualsevol dels municipis de les comarques del Berguedà, de la Cerdanya i de l'Alt Urgell, que estiguin empadronades en qualsevol d'aquests municipis i efectuïn el pagament del peatge del túnel del Cadí mitjançant el sistema OBE...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR