ORDRE CLT/156/2002, de 17 d'abril, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a la descripció de fons integrants del patrimoni documental i de la documentació de Catalunya (codi Z13).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/156/2002, de 17 d'abril, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a la descripció de fons integrants del patrimoni documental i de la documentació de Catalunya (codi Z13).

Per tal de fomentar i millorar els instruments de descripció de fons integrants del patrimoni documental i dels documents de Catalunya com a elements bàsics per garantir-ne l'accés i el coneixement, d'acord amb el previst a la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d'arxius i documents;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions per a la descripció de fons del patrimoni documental i de la documentació de Catalunya, que consten a l'annex d'aquesta Ordre (codi Z13).

Barcelona, 17 d'abril de 2002

Jordi Vilajoana i Rovira

Conseller de Cultura

Annex

Bases

-1 Objecte

Aquesta línia d'ajuts té per objecte la concessió de subvencions per a l'elaboració d'instruments de descripció de fons documentals que fan part del patrimoni documental i de la documentació de Catalunya, en els termes que preveuen els punts 2.f) i 2.g) de la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d'arxius i documents.

L'elaboració dels instrument de descripció s'ha de fer durant l'any en què s'obté la subvenció.

Resten excloses d'aquesta línia:

  1. Les inversions en maquinari o programari informàtic.

  2. Les activitats que tinguin caràcter lucratiu.

    -2 Beneficiaris/àries

    Poden optar a les subvencions les persones físiques, entitats privades i ens públics sense finalitat de lucre i entitats locals que siguin titulars d'arxius que formen part del Sistema d'Arxius de Catalunya i tinguin previst elaborar instruments de descripció dels seus fons documentals. Cada persona o entitat només pot presentar una sol·licitud de subvenció.

    A les convocatòries dels anys 2002 i 2003 poden optar també els/les titulars d'arxius que compleixin els requisits establerts als articles 21.1 i 22.1 de la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d'arxius i documents, encara que no estiguin integrats al Sistema d'Arxius de Catalunya.

    -3 Quantia de les subvencions

    L'import de la subvenció no pot superar el 40% del cost del projecte.

    -4 Sol·licituds

    Les sol·licituds s'han de formalitzar mitjançant instància adreçada al director general del Patrimoni Cultural, i es poden presentar a la seu de la Direcció General...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR