DECRET 632/2006, de 27 de desembre, pel qual es modifica l'estructura orgànica de la Secretaria de Política Lingüística.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

632/2006, de 27 de desembre, pel qual es modifica l'estructura org‡nica de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica.

MitjanÁant el Decret 216/2005, d'11 d'octubre, d'estructura org‡nica de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, es va estructurar la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica. Sota la dependËncia de la Secretaria, es va adscriure una SubdirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, de la qual depenen el Servei de Foment de l'⁄s del Catal‡, el Servei de Recursos Ling¸Ìstics, el Servei d'InformaciÛ, DifusiÛ i Estudis i la SecciÛ d'ActuaciÛ Administrativa.

D'acord amb l'objectiu del Govern de fomentar la polÌtica ling¸Ìstica com a polÌtica p˙blica transversal, cal promoure les actuacions en matËria de polÌtica ling¸Ìstica dels diferents departaments i organismes adscrits a la Generalitat, i reforÁar la coordinaciÛ de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica amb aquests organismes, des del punt de vista sectorial, i tambÈ amb el Consorci per a la NormalitzaciÛ Ling¸Ìstica, des del punt de vista territorial.

Per aixÚ es fa necess‡ria la creaciÛ d'una nova DirecciÛ de PlanificaciÛ i Foment, sota la dependËncia directa de la persona titular de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica. Com a conseq¸Ëncia d'aquesta estructura, tambÈ es modifiquen parcialment les funcions de la SubdirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, de la qual continuen depenent els mateixos serveis i seccions que estableix el Decret 216/2005, d'11 d'octubre.

A proposta del vicepresident i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

CreaciÛ de la DirecciÛ de PlanificaciÛ i Foment

Es crea la DirecciÛ de PlanificaciÛ i Foment, amb rang org‡nic de direcciÛ general, sota la dependËncia immediata de la persona titular de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica, que assumeix les funcions seg¸ents:

  1. †Coordina les actuacions de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica amb les del Consorci per a la NormalitzaciÛ Ling¸Ìstica.

  2. †Promou i coordina les mesures i els projectes dels departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat en matËria de polÌtica ling¸Ìstica, en el marc de les actuacions priorit‡ries de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica.

  3. †Coordina l'elaboraciÛ de l'informe de polÌtica ling¸Ìstica que anualment el Govern presenta al Parlament.

  4. †Coordina l'actuaciÛ de la Secretaria del Consell Social de la Llengua Catalana.

  5. †Coordina l'assessorament especialitzat en matËria de legislaciÛ i drets ling¸Ìstics i en relaciÛ amb la situaciÛ jurÌdica de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR