ORDRE SLT/506/2009, de 18 de novembre, per la qual es crea el Programa per al desenvolupament de la Biblioteca de Ciències de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/506/2009, de 18 de novembre, per la qual es crea el Programa per al desenvolupament de la Biblioteca de Ciències de la Salut.

La gestió del coneixement dins de les institucions sanitàries és una necessitat per tal que els i les professionals disposin de fonts adequades i actualitzades d'informació que garanteixin la presa de decisions basades en l'evidència, i això els permeti millorar la qualitat de la seva tasca assistencial, docent, investigadora i de gestió sanitària.

És voluntat del Departament de Salut establir la política a seguir que garanteixi l'intercanvi de coneixement dins del sistema sanitari públic, definint i desenvolupant una estratègia d'informació i documentació científica comuna a tot el sistema sanitari.

Per aquest motiu, es fa necessari que el Departament de Salut es doti d'un instrument adequat que posi les bases per a la consecució d'aquests objectius estratègics mitjançant la creació del Programa per al desenvolupament de la Biblioteca en Ciències de la Salut. Aquest Programa ha d'impulsar la creació de la Biblioteca de Ciències de la Salut, iniciar les actuacions per a la creació de la Biblioteca Virtual del Sistema Sanitari Públic de Catalunya i impulsar la creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades en Ciències de la Salut.

L'estructura d'aquest Programa es concreta, d'una banda, en un comitè directiu, com a òrgan tècnic col·legiat que té com a objectiu principal elaborar les directrius d'aquest Programa i dur a terme la supervisió del seu compliment i, d'una altra, en la figura de la persona responsable del Programa per al desenvolupament de la Biblioteca de Ciències de la Salut, que l'ha d'impulsar, dirigir i coordinar.

D'acord amb les atribucions que m'han estat conferides per l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i regim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 39.3 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article 1

Es crea el Programa per al desenvolupament de la Biblioteca de Ciències de la Salut, el qual s'adscriu a la Secretaria General del Departament de Salut.

Article 2

El Programa té com a objectiu facilitar la gestió integrada dels recursos d'informació i serveis de les diferents biblioteques del sector sanitari públic de Catalunya...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR