DECRET 352/1989, de 19 de desembre, de modificació dels Estatuts del Consorci Urbanístic per al Desenvolupament de la Vila Olímpica i el Parc de la Draga, de Banyoles.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Decret núm. 218/88, de 27 de juliol, es van aprovar els Estatuts del Consorci Urbanístic per al Desenvolupament de la Vila Olímpica i el Parc de la Draga, de Banyoles, integrat per l'Institut Català del Sòl i l'Ajuntament de Banyoles.

Atès que el Consell General del Consorci, reunit en sessió de 16 de novembre de 1989, va aprovar una proposta de modificació dels seus Estatuts;

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Aprovar la modificació dels Estatuts del Consorci Urbanístic per al Desenvolupament de la Vila Olímpica i el Parc de la Draga de Banyoles, que s'adjunta com annex a aquest Decret.

Barcelona, 19 de desembre de 1989

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joaquim Molins i Amat Conseller de Política Territorial i Obres Públiques

Annex

A l'article primer s'afegeix un segon apartat del tenor literal següent: Article 1.2. El Consorci tindrà plena capacitat jurídica

per realitzar i aconseguir les finalitats que constitueixen el seu objecte. En conseqüència, podrà adquirir, posseir, reivindicar, provar, hipotecar i alienar béns de tota mena, obligar-se, celebrar contractes, exercitar accions i excepcions i interposar recursos, de conformitat amb la normativa vigent.

L'article segon queda redactat de la manera següent: Article 2. Són finalitats pròpies del Consorci:

  1. Efectuar l'adquisició, la urbanització, l'edificació i, en general, la gestió del Pla especial Vila Olímpica de Banyoles.

  2. Promoure la creació del Parc de la Draga.

  3. Coordinar les actuacions de l'Ajuntament de Banyoles i de l'Institut Català del Sòl per tal d'aconseguir els objectius abans indicats.

    L'article vuitè queda redactat de la manera següent: Article 8. Corresponen al Consell General les atribucions

    necessàries per dur a terme les actuacions urbanístiques assenyalades a l'article 2. En especial, seran de la seva competència les atribucions següents:

  4. Aprovar el Reglament i les Normes de règim interior del Consorci, crear comissions de treball per a temes específics i fixar les normes de funcionament d'aquestes. Nomenar el gerent.

  5. Admetre nous membres.

  6. Modificar els Estatuts.

  7. Aprovar el Pla d'actuació anual.

  8. Aprovar el pressupost i liquidar els comptes.

  9. Emetre informe sobre els instruments urbanístics que afectin els sectors de la Vila Olímpica i el Parc de la Draga de Banyoles, amb caràcter previ a la seva tramitació pels Ens Urbanístics competents.

  10. Aprovar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR