ACORD GOV/232/2010, de 23 de novembre, de designació d'un vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/232/2010, de 23 de novembre, de designació d'un vocal del Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

L'Acord de Govern GOV/167/2010, de 28 de setembre, pel qual es determina el nombre de vocalies dels Consells d'Administració de les Autoritats Portuàries de Barcelona i Tarragona i es designen les persones que ocupen aquestes vocalies, disposa que han de formar part de l'Autoritat Portuària de Tarragona, entre d'altres, tres vocals en representació de l'Administració General de l'Estat, en els termes previstos en la Llei 33/2010, de 5 d'agost, de modificació de la Llei 48/2003, de 26 de novembre, de règim econòmic i de prestació de serveis als ports d'interès general, la qual modificava la Llei 27/1992, de 24 de novembre, de ports de l'Estat i de la marina mercant.

L'Administració General de l'Estat, mitjançant el Ministeri de Foment, ha proposat la renovació d'un dels seus representants en el Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Tarragona.

Per tot això, a proposta del conseller de Política...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR