ORDRE ENS/272/2002, de 20 de juny, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per al finançament de despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d'educació especial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/272/2002, de 20 de juny, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per al finançament de despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d'educació especial.

En els darrers cursos escolars s'han concedit ajuts per al finançament de les despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d'educació especial.

L'efectivitat de l'oferta de places escolars gratuïtes de la modalitat de l'educació especial està relacionada amb els serveis de menjador, esbarjo i transport, ateses les característiques específiques dels alumnes d'aquesta modalitat educativa. En conseqüència, és convenient que aquests alumnes gaudeixin dels serveis esmentats, tant pel que fa a l'adquisició d'hàbits, com pel que fa al desenvolupament d'habilitats i destreses manipuladores. Amb aquesta finalitat, durant el curs 2002-03, el Departament d'Ensenyament vol continuar ajudant al finançament del cost que les famílies han de suportar, per tal que els infants puguin ser atesos íntegrament.

Per això, de conformitat amb el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, i a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a la concessió de subvencions per al finançament de les despeses de personal dels serveis de menjador, esbarjo i transport dels centres docents concertats d'educació especial per al curs 2002-03.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria, que consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquestes subvencions, que no tenen caràcter recurrent, anirà a càrrec de l'aplicació pressupostària 1304 D/480130700/4222, per un import màxim de 4.185.744,75 euros. La despesa corresponent a l'any 2002 és d'1.376.882,35 euros i la resta de l'import, que correspon al període gener-agost de 2003, és de 2.808.862,40 euros, el qual queda condicionat a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003.

Article 4

Les sol·licituds de subvenció es formularan mitjançant el model de sol·licitud, que estarà a disposició dels interessats en les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament, o bé a l'adreça electrònica http://www.gencat.es/ense.

Aquestes sol·licituds s'hauran de presentar a les delegacions territorials fins al 16 de setembre de 2002.

Si la sol·licitud no reuneix els requisits establerts, es requerirà a l'interessat perquè en el termini de 10 dies hàbils esmeni la falta i, si escau, adjunti els documents preceptius, amb la indicació que de no fer-ho, es considerarà desistit de la seva petició.

La Inspecció d'Ensenyament confirmarà les dades de deficiències motrius dels alumnes que puguin afectar els criteris de concessió que determina la base reguladora número 5.

Article 5

El director general de Centres Docents elevarà proposta de resolució de la convocatòria a la consellera d'Ensenyament, la qual emetrà la corresponent resolució, en el termini màxim de sis mesos a comptar de l'endemà de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

La resolució de concessió d'aquestes subvencions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR