DECRET 87/2008, de 22 d'abril, pel qual es modifica el Decret 62/2007, de 13 de març, de desplegament orgànic de la Direcció de Serveis del Departament de la Vicepresidència.

Fecha de Entrada en Vigor25 de Abril de 2008
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyDecret

DECRET

87/2008, de 22 d'abril, pel qual es modifica el Decret 62/2007, de 13 de març, de desplegament orgànic de la Direcció de Serveis del Departament de la Vicepresidència.

Mitjançant el Decret 62/2007, de 13 de març, es desplega orgànicament la Direcció de Serveis del Departament de la Vicepresidència per donar resposta a les necessitats del Departament i garantir la màxima eficàcia en l'exercici de les funcions encomanades.

El desenvolupament durant aquest període de l'activitat del Departament ha fet palesa la necessitat de modificar el Decret 62/2007, de 13 de març, i configurar les dues àrees funcionals de la Subdirecció General de Règim Econòmic, Obres i Contractació com a òrgans actius ateses les característiques de les funcions que tenen encomanades, a fi de garantir l'eficàcia i millorar l'organització funcional.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del vicepresident i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2.2 del Decret 62/2007, de 13 de març, que queda redactat de la manera següent:

.2.2 La Subdirecció General de Règim Econòmic, Obres i Contractació s'estructura en els òrgans actius següents, els quals en depenen:

.a) El Servei de Gestió Econòmica.

.b) El Servei d'Obres i Projectes.

.c) El Servei d'Ajuts i Contractació..

Article 2

Es modifica l'article 4 del Decret 62/2007, de 13 de març, que queda redactat de la manera següent:

.Article 4

.Servei d'Obres i Projectes

.Al Servei d'Obres i Projectes li corresponen les funcions següents:

.a) L'examen dels avantprojectes i dels projectes d'obres i les seves modificacions, la vigilància del compliment en els projectes de les normes reguladores de la construcció i l'ordenació, i la regulació i la coordinació de criteris tècnics en l'elaboració dels projectes d'obres. L'elaboració i l'execució del pla anual d'obres, dels programes d'inversions i dels projectes dels edificis adscrits al Departament.

.b) La vigilància del compliment de les normes reguladores d'obres i instal·lacions, i l'avaluació dels riscos existents quant a seguretat i salut dels treballadors en el seu àmbit d'actuació.

.c) La coordinació dels equips tècnics que intervenen en les dependències del Departament pel que fa al manteniment i les obres d'adequació de les instal·lacions.

.d) La supervisió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR