ORDRE ARP/352/2004, de 28 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre ARP/238/2004, de 30 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a l'execució de programes sanitaris i es convoquen els corresponents a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/352/2004, de 28 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre ARP/238/2004, de 30 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a l'execució de programes sanitaris i es convoquen els corresponents a l'any 2004.

L'Ordre ARP/238/2004, de 30 de juny (DOGC núm. 4176, de 16.7.2004), estableix, com a requisit per ser beneficiaris dels ajuts destinats a l'execució de programes sanitaris, que les agrupacions de ramaders d'oví/cabrum han d'estar reconegudes com a agrupacions de defensa sanitària per resolució del director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, o trobar-se en tràmit de reconeixement amb informe favorable del Servei de Sanitat Animal.

Atesa la dificultat de les agrupacions de ramaders d'oví i cabrum per constituir-se en agrupacions de defensa sanitària, es creu convenint ajornar aquest requisit fins a la campanya següent. No obstant això, cal que hi hagi un compromís ferm, per part de les agrupacions de ramaders d'oví i cabrum, a iniciar les gestions corresponents.

Donada la importància de la tasca sanitària realitzada per les agrupacions de defensa sanitària, està previst que, a partir de la campanya següent, el requisit de constituir-se com a agrupacions de defensa sanitària afecti també a les agrupacions de ramaders de vaquí.

Per això, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 3.b) de les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/238/2004, de 30 de juny, que queda redactat de la manera següent:

b) Les agrupacions de ramaders de vaquí i oví/cabrum que tinguin establertes concerts de sanejament amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Article 2

S'afegeix el punt m) a l'apartat 8.3 de les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/238/2004, de 30 de juny, amb el redactat següent:

m) En el cas d'agrupacions de ramaders d'oví i cabrum que encara no s'hagin constituït com a agrupació de defensa sanitària, compromís emès pel president de l'agrupació conforme s'han iniciat les gestions per tal de constituir-se com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR