DECRET 196/2001, de 10 de juliol, pel qual es determina el procediment de designació dels alcaldes a les comissions d'Urbanisme de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyDecret

DECRET 196/2001, de 10 de juliol, pel qual es determina el procediment de designació dels alcaldes a les comissions d'Urbanisme de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

D'acord amb l'apartat 3.c) de l'article 1 de la Llei 27/1979, de 19 d'octubre, la Comissió d'Urbanisme de Barcelona es compon, entre d'altres vocals, per tres alcaldes elegits d'entre els alcaldes i pels alcaldes dels municipis integrants de la província, segons el procediment que assenyali del Govern de la Generalitat.

D'altra banda, segons preveu l'apartat 3.c) de l'article 1 del Reial decret 519/1979, les comissions d'Urbanisme de Girona, Lleida i Tarragona estan constituïdes, entre d'altres vocals, per tres alcaldes elegits també d'entre els alcaldes i pels alcaldes integrants de la província respectiva, d'acord amb el procediment que assenyali el Govern de la Generalitat.

Mitjançant el Decret de 26 de juny de 1979 es va regular el procediment d'elecció dels alcaldes membres de les comissions provincials d'Urbanisme.

Atesa l'existència a Catalunya d'organitzacions associatives que exerceixen la representació d'interessos genèrics i comuns de les entitats locals, es considera adient, per tal d'afavorir la celeritat i l'eficiència de la designació, que aquesta es realitzi a proposta de les organitzacions esmentades.

Vist l'informe favorable de la Comissió de Govern Local de Catalunya;

A proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Els tres alcaldes que han de formar part de les comissions d'Urbanisme de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona seran designats a proposta de les organitzacions associatives d'entitats locals de Catalunya, d'acord amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR