ORDRE VCP/13/2008, de 22 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar el patrimoni cultural i la identitat catalanes en el seu àmbit territorial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/13/2008, de 22 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar el patrimoni cultural i la identitat catalanes en el seu àmbit territorial.

Atès el Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la Vicepresidència, on s'especifiquen les funcions de la Direcció de Polítiques Sectorials;

Atesa la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, els preceptes bàsics de la qual afecten l'activitat subvencionadora de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

Atès el que disposa el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre (DOGC núm. 3791A, de 31.12.2002);

Atesa l'Ordre del Departament d'Economia i Finances d'1 d'octubre de 1997, sobre tramitació, justificació i control d'ajuts i de subvencions (DOGC núm. 2500, de 21.10.1997);

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent i, en concret, l'article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Aquesta Ordre té per objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions per promoure actuacions específiques destinades a difondre i prestigiar el patrimoni cultural i la identitat catalanes en el seu àmbit territorial, les quals figuren a l'annex.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre VCP/161/2007, de 17 de maig, per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra aquesta Ordre es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 22 de gener de 2008

Josep-Lluís Carod-Rovira

Vicepresident

Annex

Bases reguladores

  1. Objecte

    Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió d'ajuts per a la promoció d'iniciatives adreçades a difondre i prestigiar el patrimoni cultural i identitat catalanes en el seu àmbit territorial.

    La percepció d'aquestes subvencions és incompatible amb la percepció d'altres ajuts per al mateix objecte de qualsevol altre departament de la Generalitat de Catalunya durant l'any de la convocatòria.

    La suma d'altres ajuts públics i/o privats que pugui obtenir l'entitat, en cap cas pot superar el cost real de les activitats a dur a terme.

  2. Període d'execució

    Les actuacions objecte d'aquests ajuts s'han de dur a terme durant l'any natural de la convocatòria, tenint en compte, en qualsevol cas, el termini màxim de justificació previst a la base 14.

  3. Entitats destinatàries

    Poden sol·licitar aquestes subvencions les entitats privades sense finalitat de lucre, que duguin a terme actuacions específiques per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar el patrimoni cultural i la identitat catalanes en el seu àmbit territorial.

  4. Quantitat

    L'import de la subvenció no pot ser superior en cap cas al 50% del cost de l'activitat subvencionada.

    Les subvencions es concedeixen tenint en consideració la disponibilitat pressupostària i la puntuació obtinguda d'acord amb els criteris de valoració establerts a la base 9.

  5. Sol·licituds

    Les sol·licituds s'adreçaran a la Direcció de Polítiques Sectorials, en el termini màxim de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria corresponent, mitjançant l'imprès normalitzat que es facilitarà a les dependències del Registre del Departament de la Vicepresidència (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), a la Casa de la Generalitat a Perpinyà (carrer de Fusteria, 1, 6600 Perpinyà) i a la web del Departament de la Vicepresidència (www.gencat.cat/vicepresidencia), adjuntant la documentació complementària que es detalla a la base 6 d'aquest annex.

    Les sol·licituds es presentaran en el Registre del Departament de la Vicepresidència (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona) o per qualsevol dels mitjans previstos a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

    Només s'acceptarà una única sol·licitud per a cada entitat, sense perjudici que cada sol·licitud contingui més d'un projecte. L'import sol·licitat ha de ser una única quantitat que sigui la suma de tots els projectes.

  6. Documentació a presentar

    La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la documentació següent:

    1. Relativa a l'entitat:

  7. Còpia validada dels estatuts de l'entitat, degudament registrats.

  8. Còpia del document...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR