ORDRE PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic.

Atès el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, on s'especifiquen les funcions de la Secretaria de Coordinació Interdepartamental;

Atesa la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, els preceptes bàsics de la qual afecten l'activitat subvencional de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès el que disposa el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre (DOGC núm. 3791A, de 31.12.2002);

Atesa l'Ordre del Departament d'Economia i Finances d'1 d'octubre de 1997, sobre tramitació, justificació i control d'ajuts i de subvencions (DOGC núm. 2500, de 21.10.1997);

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent i, en concret, l'article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Aquesta Ordre té per objecte aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions per promoure actuacions específiques destinades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre PRE/25/2005, de 14 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores de la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura i la llengua catalanes a la Catalunya Nord.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació en el DOGC.

Contra aquesta Ordre o les seves bases es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 11 d'abril de 2006

Josep Bargalló Valls

Conseller primer

Annex

Bases reguladores

.1 Objecte

Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió d'ajuts per a la promoció d'iniciatives, per part d'entitats sense ànim de lucre, que incloguin actuacions específiques per difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el conjunt del seu àmbit lingüístic.

Les activitats objecte de subvenció, que s'han de dur a terme abans del dia 31 de desembre de 2006, són les següents:

  1. Activitats d'entitats que facin una tasca de defensa, promoció i difusió de la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic.

  2. Activitats d'entitats que promoguin la cultura popular i tradicional catalanes en l'àmbit de la Catalunya Nord.

La percepció d'aquestes subvencions és incompatible amb la percepció d'altres ajuts per al mateix objecte del Departament de Cultura i de la Secretaria de Política Lingüística durant l'any de la convocatòria.

.2 Període d'execució

Les actuacions objecte d'aquests ajuts s'han de dur a terme durant l'any natural de la convocatòria, tenint en compte, en qualsevol cas, el termini màxim de justificació previst a la base 11.

.3 Entitats destinatàries

Poden sol·licitar aquestes subvencions les entitats privades sense finalitat de lucre, que duguin a terme actuacions específiques per difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el conjunt del seu àmbit lingüístic.

.4 Sol·licituds

Les sol·licituds...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR