ORDRE PRE/360/2006, de 5 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/360/2006, de 5 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic.

El Decret 177/2006, de 23 de maig, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència suprimeix, entre d'altres òrgans, la Secretaria de Coordinació Interdepartamental.

Vista l'Ordre PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic;

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

Ordeno:

Article 1

Totes les referències que en l'Ordre PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic es fan a la Secretaria de Coordinació Interdepartamental s'han d'entendre fetes a la Secretaria General de la Presidència.

Article 2

Es modifica l'article 6 de l'Ordre PRE/178/2006, d'11 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a iniciatives adreçades a difondre i prestigiar la cultura, la llengua i la identitat catalanes dins el seu àmbit lingüístic, que queda redactat de la manera següent:

".6 Tramitació i avaluació

"6.1 Les sol·licituds seran examinades per una Junta d'Avaluació integrada per un nombre d'entre quatre i sis membres, nomenada per la persona titular de la Secretaria General de la Presidència. La Junta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR