DECRET de 29 de desembre de 1978, de convocatòria dels diputats i senadors elegits a les circumscripcions electorals de Catalunya, a fi de constituir-se en Assemblea per aprovar el Projecte d'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Butlletí Oficial de l'Estat del dia d'avui publica la Constitució Espanyola, la disposició final de la qual n'assenyala la vigència immediata, un cop haurà estat publicada.

La disposició transitòria segona de l'esmentada llei fonamental estableix en el seu últim apartat que el Projecte d'Estatut, en els territoris que en el passat haguessin plebiscitat afirmativament projectes d'Estatuts d'Autonomia i que actualment tinguin règims provisionals d'autonomia, serà elaborat d'acord amb el que estableix l'article 151.2 de la mateixa Constitució, a convocatòria, en el cas de Catalunya, el President de la Generalitat i d'acord amb el seu Consell Executiu.

Segons el que estableix l'esmentat article 151, 2, que assenyala el procediment per a l'elaboració de l'Estatut, el primer pas és la convocatòria de tots els Diputats i Senadors elegits a les circumscripcions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR