ORDRE EDU/521/2010, de 2 de novembre, d'adaptació del procediment disciplinari sumari a les característiques específiques dels centres educatius públics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/521/2010, de 2 de novembre, d'adaptació del procediment disciplinari sumari a les característiques específiques dels centres educatius públics.

L'article 50.4 del Decret 102/2010, de 3 d'agost, d'autonomia dels centres educatius (DOGC núm. 5686, de 5.8.2010), i l'article 12 del Decret 155 /2010, de 2 de novembre, de la direcció dels centres educatius públics i del personal directiu professional docent ( DOGC núm. 5753, d'11.11.2010 ), determinen, en relació amb els centres públics dels quals és titular la Generalitat, que correspon al director o directora del centre imposar sancions disciplinàries per les faltes lleus que es relacionen a l'article 117 del Text únic de la Llei de funció pública de l'Administració de la Generalitat aprovat pel Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, comeses per personal del centre en relació amb els seus deures i obligacions. Estableix també que ha de fer-se pel procediment disciplinari sumari regulat en el Reglament de règim disciplinari de la funció pública de l'Administració de la Generalitat, aprovat pel Decret 243/1995, de 27 de juny, que el Departament d'Educació adaptarà a les característiques específiques dels centres educatius.

Amb aquests efectes, efectuat el tràmit previ de consulta i participació amb els representants del personal al servei de les administracions públiques, i a proposta de la Secretaria General del Departament,

Ordeno:

Article 1

Àmbit d'aplicació

L'adaptació del procediment disciplinari sumari previst en el Text únic de la Llei de funció pública aprovat pel Decret legislatiu 1/1997 i regulat en el Reglament de règim disciplinari de la funció pública aprovat pel Decret 243/1995, a les característiques específiques dels centres educatius públics és d'aplicació a l'exigència de responsabilitats disciplinàries per faltes lleus presumptament comeses pel personal funcionari de carrera, funcionari interí i personal substitut en règim administratiu que exerceix en els esmentats centres.

Article 2

Competència de la direcció del centre educatiu

Correspon al director o la directora del centre educatiu la resolució dels expedients disciplinaris sumaris per faltes lleus així com, si escau, el nomenament de les persones que els han d'instruir, entre els funcionaris de carrera que en depenen.

Article 3

Actuacions preliminars. Plec de càrrecs

  1. Quan el personal funcionari realitzi un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR