RESOLUCIÓ EDU/3063/2007, de 4 d'octubre, per la qual s'aprova la disminució del nombre d'unitats concertades del centre docent privat Vedruna, de Ripoll.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/3063/2007, de 4 d'octubre, per la qual s'aprova la disminució del nombre d'unitats concertades del centre docent privat Vedruna, de Ripoll.

Per la Resolució EDC/639/2006, de 14 de març (DOGC núm. 4595, de 17.3.2006), es va aprovar amb caràcter provisional la renovació del concert educatiu del centre docent privat Vedruna, de Ripoll, per a 10 unitats d'educació secundària obligatòria.

El Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, estableix a l'article 30.1 la possibilitat de modificar els concerts educatius subscrits amb els centres docents privats, bé per la disminució del nombre d'unitats o grups autoritzats o en funcionament, bé perquè el centre no assoleix la relació mitjana alumnes/professor per unitat escolar concertada.

L'article 30.4 de l'esmentat Decret estableix la possibilitat de reduir d'ofici les unitats o grups concertats, amb audiència prèvia de l'interessat.

Examinat l'expedient iniciat d'ofici per la Resolució del director general de Recursos del Sistema Educatiu de 20 de juliol de 2007, en aplicació de la normativa esmentada, amb la finalitat de disminuir el nombre d'unitats concertades al centre Vedruna, de Ripoll, s'ha comprovat que el nombre d'alumnes resultant del procés de matriculació no justifica el manteniment del concert.

Havent-se tramitat l'expedient, d'acord amb el que disposen l'article 28 i següents del Decret 56/1993, de 23 de febrer, sobre concerts educatius, i la resta de normativa aplicable;

A proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Resolc:

.1 Aprovar la modificació del concert educatiu del centre docent privat Vedruna, de Ripoll, amb codi 17003021, per disminució d'1 unitat concertada de tercer curs d'educació secundària obligatòria, atès que el nombre d'alumnes resultant del procés de matriculació no justifica el manteniment del concert.

.2 Els serveis territorials corresponents del Departament d'Educació comunicaran al titular del centre les circumstàncies necessàries per a la formalització de la modificació del concert corresponent.

.3 Aquesta disminució tindrà efectes a partir de l'inici del curs escolar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR