DECRET 219/2001, d'1 d'agost, pel qual es deroga la disposició addicional tercera del Decret 93/1999, de 6 d'abril, sobre procediments de gestió de residus.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET

219/2001, d'1 d'agost, pel qual es deroga la disposició addicional tercera del Decret 93/1999, de 6 d'abril, sobre procediments de gestió de residus.

El Decret 93/1999, de 6 d'abril, sobre procediments de gestió de residus, regula el règim jurídic aplicable als productors de residus industrials i als transportistes de residus, i estableix normes relatives al control de la gestió dels residus i les obligacions dels gestors, així com a les operacions de trasllat de residus, amb la finalitat d'aconseguir que les activitats de gestió siguin cada cop més respectuoses amb el medi ambient.

La disposició addicional tercera de l'esmentat Decret estableix que els productors o posseïdors d'envasos usats que tinguin la consideració de residu industrial els poden retornar al proveïdor d'aquests envasos, i ambdues parts s'alliberen del compliment de les disposicions dels capítols 3 i 5 del Decret.

Si bé el Decret 93/1999, des que va entrar en vigor, ha facilitat la gestió dels residus i ha fet possible l'actualització dels diferents aspectes de la gestió d'acord amb el nou marc normatiu estatal i comunitari, la redacció donada a la disposició addicional tercera ha comportat, a la pràctica, problemes tant de caràcter interpretatiu com tècnics que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR