DECRET 256/1988, de 19 de setembre, pel qual es declaren inhàbils els dissabtes a tots els efectes relacionats amb el dia final de venciment de drets i obligacions de la hisenda de la Generalitat (Correcció d'errades en el DOGC núm. 1053, pàg. 3732, de 7.10.1988).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La Circular 1/1988, de 24 de maig, de la Direcció General de la Funció Pública, que preveu amb caràcter general que els serveis de l'Administració de la Generalitat siguin de dilluns a divendres a l'objecte d'homogeneïtzar les condicions de treball del personal al servei de l'Administració, fa que el manteniment d'horaris especials per a les caixes de les delegacions territorials del Departament d'Economia i Finances, sense coordinació amb la resta dels serveis generals de les diferents oficines i dependències, originin força inconvenients per als mateixos contribuents. En aquest sentit, la Circular esmentada preveu la implantació de l'horari de matí i tarda també per a les susdites delegacions territorials.

Raons de caràcter similar, unides a l'escàs volum d'operacions que es registra en les caixes de les delegacions territorials els dissabtes durants els mesos d'estiu i a l'horari implantat per les institucions financeres col·laboradores en la recaptació en aquest període, impulsaren l'aprovació del Decret 133/1988, de 13 de juny, que declara inhàbils els dissabtes als efectes del venciment de drets i obligacions que hagin d'originar ingressos o pagaments en les caixes de les delegacions esmentades o en les entitats col·laboradores durant el període d'estiu i fins al 30 de setembre.

Per tant, a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es declaren inhàbils, a tots els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR