DECRET 64/1988, de 3 d'abril, de dissolució i convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

D'acord amb el que disposa l'article 46.c) de la Llei 8/1985, de 24 de maig, de modificaciÛ de la Llei 3/1982, de 25 de marÁ, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, i amb la deliberaciÛ prËvia del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Queda dissolt el Parlament de Catalunya elegit el dia 29 d'abril de 1984.

Article 2

Es convoquen eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el dia 29 de maig de 1988.

Article 3

D'acord amb la DisposiciÛ transitÚria 4 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, les circumscripcions electorals de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona elegiran 85, 17, 15 i 18 diputats, respectivament.

Article 4

La campanya electoral durar‡ setze dies: comenÁar‡ a les zero hores del dia 12 de maig i finalitzar‡ a les vint-i-quatre hores del dia 27 de maig.

DisposiciÛ addicional Les eleccions convocades per aquest Decret es regiran per la DisposiciÛ transitÚria 4 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, per les normes corresponents de la Llei org‡nica 5/1985, de 19 de juny, del rËgim electoral general, i per les altres disposicions legals d'aplicaciÛ al present procÈs electoral.

DisposiciÛ final Aquest Decret entrar‡ en vigor el dia de la seva publicaciÛ al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR