DECRET 37/2002, de 5 de febrer, de modificació de les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

37/2002, de 5 de febrer, de modificació de les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària.

El Decret 69/1996, de 20 de febrer (DOGC núm. 2176, d'1.3.1996), va crear la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària amb la finalitat d'honorar el professorat universitari i els departaments universitaris que sobresurten per la seva contribució en la millora de la qualitat de la docència, especialment per la tasca de renovació de la docència, la formació de professorat i l'elaboració de manuals i materials docents al servei de les universitats.

Atès que durant el temps transcorregut des de la seva creació s'ha palesat un nombre creixent d'iniciatives tant a títol individual com col·lectiu, i que en algunes edicions, atesa la qualitat dels projectes presentats i la trajectòria professional i docent de molts dels professors i professores que han presentat la candidatura, ha estat difícil triar entre les candidatures presentades, es considera necessari modificar el Decret 69/1996, de 20 de febrer, essencialment per canviar-ne l'àmbit d'aplicació i la dotació econòmica del guardó.

Per tot això, previ informe del Consell Interuniversitari de Catalunya, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte

Es modifiquen les condicions de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària, creada pel Decret 69/1996, de 20 de febrer.

Article 2

Característiques

Els receptors i receptores de la Distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària rebran, segons siguin individuals o col·lectius, una medalla o una placa d'argent respectivament, que tindran les característiques i dimensions que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Article 3

Premis individuals o col·lectius

Les distincions Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària podran atorgar-se com a premi individual als professors i professores de les universitats catalanes i com a premi col·lectiu a un equip de professors i/o professores, o a centres o departaments universitaris que hagin contribuït de manera destacada a la millora de la qualitat de la docència universitària a Catalunya. En ambdós casos la gratificació econòmica serà la que preveu l'article 4 d'aquest Decret.

Article 4

Compensació econòmica

La Distinció inclou una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR